Direktlänk till inlägg 3 juni 2012

Större fönster - fler möjligheter

Av Bernard Staznic - 3 juni 2012 12:01

Vem drömmer inte av en stor mängd av ljus och utrymme i vinden. Den friska luften och fantastisk utsikt. Nya, stora fönster med hög rotationsaxel den nedre akterspegeln FDH är en lösning för att uppfylla alla de förväntningar, eftersom det i en ram finns två vingar. Innovativ övre vingen har en högre rotationsaxel. Nu när du öppnar kan du enkelt närma kanten av fönsteröppningen rotation. Den nedre vingen är icke-öppning genom vilken även barn säkert kan se världen omkring oss.

Windows med hög rotationsaxel den nedre akterspegeln FDH är en lösning för bekväm användning av vinden. Det nya taket är en dubbel fönster. Övre vingen är svängbart öppnas, och rotationsaxeln är ovanför höjden av fönstret. Tack vare sin unika hårdvara design kombinerar fördelarna med fönstret och fliken rotation. Den nedre delen av den övre vingen klaffen tjänar som ett fönster, och toppen är den ytterligare belysning.

Fönstret har en upphöjd rotationsaxel genom vilken även en lång person är fri att närma sig kanten av fönstret. Gångjärnen skiftas uppåt genom 15 - 20 cm beroende på höjden av fönstret. Wing under rotation vinkel från 0 ° till 45 ° upprätthålls genom att stödja innovativ mekanism som gör att du kan lämna öppet bågen i vilken position som helst i detta avseende. Fönsterbågen för rengöring är blockerad vid en vinkel av 160 ° genom bulten, som i fallet med fönstret FTP-V.

Den lägre flygeln är oöppnad. De kan enkelt slå upp i sittande ställning. Den har en inre glas av laminerat glas, som gör barnen till en säker visning miljö.

Installation av fönster är en standard, enkelt sätt. I denna utföringsform har en större yta av glas uppnås genom att öka längden, inte bredd. FDH fönster storlek 94 x 206 cm kan belysa en större yta än fönstrets storlek av 134 x 140, och även faller mellan taksparrarna. Det finns inget behov av dyra ändringar i takstrukturen.

Det skall också noteras att ju högre fönstret är installerad, desto bättre är ljusare i rummet. Fram till nu kan den riktiga utformningen av belysning av rummet med takfönster återställas endast genom två vertikala fönster fixering tak. Takfönster på höjder över 160 cm sannolikt kommer att uppnå den rätta belysningen av ett enda fönster. Fönstren erbjuds i storlekar på upp till 250 cm.

FDH fönstret är det enda fönstret på marknaden, som är monterad i taket med en lutning på 30 ˚ - 43 ˚ uppfyller villkoret för DIN 5034-1, enligt vilken den nedre kanten av fönstret för att vara på en höjd av upp till 95 cm och den övre kanten av fönstret på en höjd av min. 220 cm från golvet.

Fönstret i ökad rotationsaxel nedre akterspegeln FDH görs i systemet förstärkning TopSafe och ökat motstånd mot intrång. Fönstret är också utrustad med automatisk luftintag V40P.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bernard Staznic - 21 mars 2015 09:48

PVC-fönster har många, många olika förmåner och fördelar jämfört med andra fönstermaterial. Några av de viktigaste fördelarna och fördelar är listade nedan:Låg Underhåll - Den orörda utseende plast fönster och doorsets underhålls av en tillfällig ren...

Av Bernard Staznic - 8 februari 2015 11:05

1. Gamla fönster och gamla PVC samlingGamla fönster och off-nedskärningar samlas in av tillverkare och tjänsteleverantörer i samarbete med Rewindo Fenster-Recycling-Service GmbH, en tjänsteleverantör för fönster återvinning, och bearbetas till plastg...

Av Bernard Staznic - 3 juni 2012 12:06

Att köpa fönster är en stor kostnad, så beslutet om deras val kan inte vara förhastat. Bra fönster ska kännetecknas av ett misslyckande utan i många, många år och därför välja showroom bör förbereda en rad frågor som vi be säljaren. På denna lista bö...

Av Bernard Staznic - 17 januari 2011 11:41

Solljus är grunden för vår existens. Det har en enorm inverkan på liv, hälsa och välbefinnande. Det är nödvändigt, men eventuellt överskott kan störa faciliteter såsom TV eller dator, eller medan du gör läxor. Därför är det viktigt att rätt orienteri...

Av Bernard Staznic - 17 januari 2011 11:38

Form och plats för registrering av fönster är lika viktig som deras yta. På motsvarande sätt, om fönstret är fyrkantig, smal och hög, eller placeras under taket, eller tak - i rummet kommer att belysas på olika sätt. Titta på projekt är det värt att ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards